BestOfTheGames

Salut si bine ai venit pe forumul BestOfTheGames!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

BestOfTheGames

Salut si bine ai venit pe forumul BestOfTheGames!

BestOfTheGames

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Comunitate fan

FAQ- Afişare semnătură

.Madeleine.
    .Madeleine.
    Scriitor in devenire
    Scriitor in devenire

Gologani de bronz : 167160
    Data de inscriere : 18/07/2012

FAQ- Afişare semnătură Empty FAQ- Afişare semnătură

Mesaj Scris de .Madeleine. Mier Ian 09, 2013 11:08 pm

După cum am putut observa, semnătura dumneavoastră nu va apărea dacă nu bifaţi o opţiune din cadrul profilului dumneavoastră.

În următoarele rânduri vă voi explica cum trebuie să faceţi ca semnătura dumneavoastră să apară la fiecare postare, fără a mai bifa de fiecare dată această căsuţă de la "Opţiuni mesaj":

FAQ- Afişare semnătură Ffffhq

Semnătura o puteţi modifica astfel:

1. Selectaţi opţiunea "Profil" din bara de instrumente:

FAQ- Afişare semnătură Fdsfgg

2. Apoi daţi click pe opţiunea "Semnătură", care se află lângă opţiunea "Avatar", acolo vă veţi putea introduce semnătura pe care o doriţi:

FAQ- Afişare semnătură Fffffffffffffffffffffffa

3. Introduceţi link-ul semnăturii dorite, iar apoi selectaţi butonul "Înregistrare":

FAQ- Afişare semnătură Fffasfv

4. După ce aţi făcut asta, selectaţi butonul "Preferinţe" (vezi a), după care derulaţi în jos pănă veţi întâlni afirmarea "Adaugă întotdeauna semnătura le mesaje". Acolo va fi bifată căsuţa "NU", dumneavoastră bifaţi căsuţa "DA" (vezi b), ca în urmtătoarele imagini:

a.

FAQ- Afişare semnătură Ffast

b.

FAQ- Afişare semnătură 70038529

Prin prezentarea acestor informaţii, să sperăm că v-am putut fi de ajutor! Spor la treabă!

Data/ora curentă este: Dum Noi 24, 2024 4:25 am