Aici va puteti "lauda" cu achizitiile facute ( premii, jetoane, bilete ).
Care joc va place ma mult? La care castigati mai multe jetoane?
Pentru o functionare buna a balciului, este recomandat sa folosesti ultima versiune de flash-player impreuna cu ultima versiune de Mozilla. Astfel problemele ar trebui sa dispara. De asemenea conexiunea la internet trebuie sa fie una cat mai buna.-crokyyy1234- a scris:...
Si am o problema :
Intregul balci adica la toate jocurile merge intrerupt ... si din acest motiv cam pierd jetoane !
parerea mea este ca la "loveste cartita" poti sa castigi cei mai multi banuti, dar...daca te consideri norocos si chiar esti norocos poti incerca si la "gaseste comoara" dar cu 6 bilete pentru a avea mai multe sanse. bafta! :bounce:-crokyyy1234- a scris:Stie cineva care este cel mai bun joc si mod in care sa castig cat mai multe jetoane ?
-crokyyy1234- a scris:Dar avand in vedere ca balciul lui renzo e doar de 2 ori pe an si in prima zi primesti 10 bilete iar in restul zilelor 2...Cei care nu baga bani in joc nu au sanse sa i-a pet-urile !
Eu unul de mult imi doresc un pen insa am doar 159 jetoane!
Deci va dati seama ca mi-ar terbui 10 ani sa stang eu 1000 jetoane
Asta este fiecare cu veniturile lor !
cel cu cirtitele vecine e mai sigur-crokyyy1234- a scris:Stie cineva care este cel mai bun joc si mod in care sa castig cat mai multe jetoane ?