Dragi mei...va anunt ca va pot realiza si poze pentru D&C. colorate...cu animale, iteme, pomi si scris fiecare dupa gustul sau. Daca doriti va astept cu cerere in topicul de cereri, dar sa aveti grija sa fie bine detaliata.
2 participanți
Anunt Designer -> Utilizatori
Cristi041094- Scriitor in devenire
Gologani de bronz : 159089
Data de inscriere : 20/07/2012
- Mesaj n°1
Anunt Designer -> Utilizatori
*MadallinS*- Scriitor in devenire
Gologani de bronz : 153052
Data de inscriere : 08/01/2013
Varsta : 26
Localizare : La mine la birou :)
Fermier
Mamudeaua: MD
- Mesaj n°2
Re: Anunt Designer -> Utilizatori
As dori eu o asemenea poza.
Cu doua parti:
-Caut: Telescop,Scena,Ceas Solar,Howie,Adposturi roz IV de guano,lapte de capra si Lectii de calarie,Mamudele,Atelier de Ciori,Arbori de miere,de zahar si de Sare
-Dau : Scena,Atelier de Ciori,Ceas Solar, Adapost roz IV de Gaina si Capra,Telescop,Howie Donut,Arbori Rari,Adaposturi Rare
As dori ceva mare(wallper),pentru fiecare vreau o imagine(NU SCRIS)c-am asta e tot
Ceva gen cum ai tu doar ca mai mare,si cu toate cele enumerate
Cristi: sigur ca iti voi face dar te rog data viitoare sa fi atent la ceea ce scriu eu(cereri in topicul de cereri)
Last: am terminat, o gasesti in galeri sub forma de link. sper sa iti placa daca nu anunta-ma
Cu doua parti:
-Caut: Telescop,Scena,Ceas Solar,Howie,Adposturi roz IV de guano,lapte de capra si Lectii de calarie,Mamudele,Atelier de Ciori,Arbori de miere,de zahar si de Sare
-Dau : Scena,Atelier de Ciori,Ceas Solar, Adapost roz IV de Gaina si Capra,Telescop,Howie Donut,Arbori Rari,Adaposturi Rare
As dori ceva mare(wallper),pentru fiecare vreau o imagine(
Ceva gen cum ai tu doar ca mai mare,si cu toate cele enumerate
Cristi: sigur ca iti voi face dar te rog data viitoare sa fi atent la ceea ce scriu eu(cereri in topicul de cereri)
Last: am terminat, o gasesti in galeri sub forma de link. sper sa iti placa daca nu anunta-ma