BestOfTheGames

Salut si bine ai venit pe forumul BestOfTheGames!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

BestOfTheGames

Salut si bine ai venit pe forumul BestOfTheGames!

BestOfTheGames

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Comunitate fan

Posta - Tutorial

Mariutzza
    Mariutzza
    Scriitor in devenire
    Scriitor in devenire

Gologani de bronz : 158280
    Data de inscriere : 19/08/2012
    Localizare : Bucuresti

Posta - Tutorial Empty Posta - Tutorial

Mesaj Scris de Mariutzza Lun Aug 20, 2012 3:03 am

Salut.
    Văzând că nu este niciun tutorial despre Poștă,m-am gândit să fac eu unul. Very Happy
    Pentru a ajunge la poștă trebuie să dați click pe hartă Posta - Tutorial POSTA1,apoi să selectați Orașul
    Posta - Tutorial POSTA2 și în cele din urmă să localizați Poșta
    Posta - Tutorial POSTA3
    Apoi,trebuie să alegeți unde doriți să mergeți.
    Posta - Tutorial POSTA4
    1.Dacă doriți să mergeți la mesagerie,dați clcik pe primul buton și vi se va deschide o fereastră ,din care selectați ce vreți să faceți„să trimiteți un mesaj„să vizualizați mesajele trimise sau pe cele primite„ sau să vedeți lista de prieteni„.
    2.Dacă doriți să trimiteți un cadou,faceți un click pe al doilea buton și vi se va deschide o astfel de fereastră Posta - Tutorial POSTA6 și puteți selecta ce cadou vreți să trimiteți si cărui user.
    3.Dacă vreți să vă fotografiați ferma,un click pe al treilea buton vă va deschide o fereastră așa Posta - Tutorial POSTA7.Ca să vă fotografiați ferma,trebuie să mergeți pe terenul căruia vreți să ii faceți poză,apoi să vă întoarceți la această fereastră și să dați click pe aparatul foto Posta - Tutorial POSTA9 și imaginea se salvează.
    4.Dacă pur și simplu vreți să vă admirați stickerele,clickul pe ultimul buton vă deschide această fereastrăPosta - Tutorial POSTA8 din care,dând click pe săgeata de înainte ajungeți la paginile cu stickerele dumneavoastră. Very Happy

Și...tutorial fi
    nalizat. :cheer
    s:

Data/ora curentă este: Sam Noi 23, 2024 8:13 pm