Lipsind un astfel de tutorial și având timp liber,voi face un micuț FAQ despre cum trimiți un mesaj zburător. :king:
În primul rând,trebuie să ne ducem la Poștă,apoi la mesagerie.După ce ni de deschide această fereastră ,trebuie să facem un click pe butonul din dreapta sus,cel cu Suzy lângă avionul ei.
După ce dăm click pe buton,ni se va deschide această fereastră
.Trrbuie să dăm click pe cei doi omuleți din dreapta,pentru a ni se deschide lista de vecini & prieteni,din care alegem persoana careia vrem să îi trimitem mesajul.După ce am ales persoana si am scris mesajul în spațiul de mai jos,apăsăm următorul buton: .
Când primiți un mesaj zburător,va arăta așa:.
Notă 1 - Puteți trimite mesaje zburătoare doar de la nivelul 14
Notă 2 - Putetți trimite mesaje zburătoare doar dacă aveți slautări zburătoare
[salutarile zburatoare se pot cumpara de la magazin; 1 salutare zburatoare/1MM]
Spor la event! :flower:
În primul rând,trebuie să ne ducem la Poștă,apoi la mesagerie.După ce ni de deschide această fereastră ,trebuie să facem un click pe butonul din dreapta sus,cel cu Suzy lângă avionul ei.
După ce dăm click pe buton,ni se va deschide această fereastră
.Trrbuie să dăm click pe cei doi omuleți din dreapta,pentru a ni se deschide lista de vecini & prieteni,din care alegem persoana careia vrem să îi trimitem mesajul.După ce am ales persoana si am scris mesajul în spațiul de mai jos,apăsăm următorul buton: .
Când primiți un mesaj zburător,va arăta așa:.
Notă 1 - Puteți trimite mesaje zburătoare doar de la nivelul 14
Notă 2 - Putetți trimite mesaje zburătoare doar dacă aveți slautări zburătoare
[salutarile zburatoare se pot cumpara de la magazin; 1 salutare zburatoare/1MM]
Spor la event! :flower: