BestOfTheGames

Salut si bine ai venit pe forumul BestOfTheGames!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

BestOfTheGames

Salut si bine ai venit pe forumul BestOfTheGames!

BestOfTheGames

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Comunitate fan

Tutorial - Cum trimiti un mesaj zburator

Mariutzza
    Mariutzza
    Scriitor in devenire
    Scriitor in devenire

Gologani de bronz : 158280
    Data de inscriere : 19/08/2012
    Localizare : Bucuresti

Tutorial - Cum trimiti un mesaj zburator Empty Tutorial - Cum trimiti un mesaj zburator

Mesaj Scris de Mariutzza Lun Aug 20, 2012 5:58 am

Lipsind un astfel de tutorial și având timp liber,voi face un micuț FAQ despre cum trimiți un mesaj zburător. :king:

În primul rând,trebuie să ne ducem la Poștă,apoi la mesagerie.După ce ni de deschide această fereastră Tutorial - Cum trimiti un mesaj zburator 1imag,trebuie să facem un click pe butonul din dreapta sus,cel cu Suzy lângă avionul ei.Tutorial - Cum trimiti un mesaj zburator 1imagg
    După ce dăm click pe buton,ni se va deschide această fereastră
    Tutorial - Cum trimiti un mesaj zburator 1imaggg.Trrbuie să dăm click pe cei doi omuleți din dreapta,pentru a ni se deschide lista de vecini & prieteni,din care alegem persoana careia vrem să îi trimitem mesajul.După ce am ales persoana si am scris mesajul în spațiul de mai jos,apăsăm următorul buton: Tutorial - Cum trimiti un mesaj zburator 1imagggg.

Când primiți un mesaj zburător,va arăta așa:Tutorial - Cum trimiti un mesaj zburator 1imaggggg.
    Notă 1 - Puteți trimite mesaje zburătoare doar de la nivelul 14
    Notă 2 - Putetți trimite mesaje zburătoare doar dacă aveți slautări zburătoare

[salutarile zburatoare se pot cumpara de la magazin; 1 salutare zburatoare/1MM]

Spor l
    a event! :flowe
    r:

Data/ora curentă este: Sam Noi 23, 2024 8:17 pm